~

Smo ekipa med seboj zelo povezanih ljudi, ki delajo s srcem. Vsak dan se trudimo, da je na ranču vse tako, kot mora biti. 

~ 

Družina Hrženjak

Izredno spoštovanje in cenjenje tega kraja, njegove zgodovine, ter neizmerna ljubezen do družine in živali so privedli Slavka Hrženjaka v izgradnjo Rancha Marina, ki je nastal leta 2000. Imenuje se po njegovi hčerki Marini Hrženjak Belušić, danes direktorici ranča.

 

Gal Grahelj

Ljubezen do konj in športa sta lastnosti, ki sta vidni pri njegovem delu in DOSEŽKIH. Na Ranchu Marina je zadolžen za TRENINGE KONJ in svetovanje.

Kontakt

Grega Ožbolt

Pripadnost do narave in konj ga je pripeljala v našo ekipo. Je oskrbnik konj, celotnega ranča, ter njegove okolice. Na Ranču izvaja ŠOLO JAHANJA in TERENSKO JAHANJE.

Kontakt

Wolf Mayer

S konjeništvom se ukvarja že vrsto let. Je kovač, oskrbnik konj ter strastni jahač.

Marijana Miličević

Vedno nasmejana in ustrežljiva, umetnica v kuhinji. Njena postrežba  Vam bo pričarala nasmeh na obraz. Za vsa naročila obrokov ter organizacijo obrokov za večje skupine jo lahko kontaktirate na spodnji povezavi.

Kontakt

Tilen Vogrinčič

S svojo strastjo in znanjem do kuhanja Vam bo polepšal in popestril vsak obrok! Delovne izkušnje si je pridobil pri priznanem kuharju Alešu Pelcu.