Dobrodošli!

Posestvo

Leta 2016 je na ranču nastal nov hlev s 16 boksi in nova pokrita jahalna arena (28 x 60m). Ranč ima še starejši hlev s 15 boksi,manjšo pokrito jahalno areno (24 x 14m), prostor za piknik pod kozolcem, ter tro nadstropni objekt v katerem prebivajo oskrbniki in ostali delavci na ranču. Ranč je sestavljen iz prečudovitih živali in ljudi, ki so s srcem pri le teh.

Okolica ranča ponuja veliko možnosti za športno – rekreativne aktivnosti.

O zgodovini BLIŽNJE OKOLICE lahko preberete tukaj.

Kozolec z okolico

Kozolec je urejen v večnamenski prostor, primeren za najrazličnejša druženja. Na voljo je za vsakodnevne pogostitve, kot tudi za posebne priložnosti.

Sobe

Nudimo udobno nastanitev v prijetno opremljenih apartmajih in sobah Mojca ter slikovita prenočišča v kozolcu.

Mala jahalnica

Mala jahalnica je primerna za vsakodnevne treninge in ogrevanja. Notranje mere so 24m x 14m, podlaga je mivka. Prostor je po dogovoru mogoče pripraviti za poljuben namen.

Velika jahalnica

Sodobna prostorna, svetla in zračna jahalnica zagotavlja treninge in tekmovanja na vrhunskem nivoju. Podlaga je mivka, mere jahališča so 28m x 60m. Gledalcem so na voljo udobna sedišča in dober razgled.

Hlevi za konje

Imamo tekmovalne, rekreativne in plemenske konje pasem Quarter in Paint, ki so nastanjeni v udobnih, sodobnih hlevih. Vsak hlev ima pripadajočo sedlarno in kopalnico za konje.

Pašniki in izpusti

Konji skozi vse leto veliko časa preživijo v zunanjih izpustih, v toplejših mesecih pa so jim na voljo tudi velike površine pašnikov.